vrijdag 19 september 2014

Spam your... everything!Haai iedereen!

Ik ben een tijdje buiten het blogwereldje geweest dus volg alleen nog maar de 'grote namen' om het maar even zo te noemen. Dat betekend natuurlijk niet dat ik niet naar de starters kijk, graag zelfs! Vaak zijn de meest creatieve, en leuke blog degene die nog niet ontdekt zijn! Bij deze, leef je uit.
Laat je blog, youtubekanaal etc. allemaal achter! Ik ben altijd superbenieuwd naar nieuwe, creatieve en leuke artikelen en ontdek altijd heel erg graag de nieuwe blogs.
Elkaar volgen op social media is natuurlijk ook handig om op de hoogte te blijven van elkaars laatste nieuwtjes!
Laat van alles achter en wie weet heb je er zo een nieuwe volger bij!

Xx

Follow my blog with Bloglovin

Twitter: @beyoutifullblog

5 opmerkingen:

Unknown zei

Wat leuk dat je bij mij hebt gereageerd!! en wat leuk dat je (weer?) bent gaan bloggen! volg je hart!! dan komt het goed!

Ik ga spammen... Mijn naam is Saskia en ik heb een beautyblog met een vleugje fashion en lifestyle.
Ik probeer vooral nieuwe merken te ontdekken, ik kijk waarom een hype een hype is, of zoek goede dupes, battle met producten en ga zo maar door! Ook fashion en lifestyle komt veel voorbij en ook maak ik filmpjes...
kijk op www.mywickedweirdlife.com

Mervet (beyoutifullblog zei

Superleuk dat je even een berichtje achter laat. Je hebt echt een leuke blog! Zal zeker doen wat goed voelt! :)

Unknown zei

Leuk! Ik ben Kimberley en ik blog op www.noahjade.nl :) Mijn persoonlijke alles-blogje. Leuk als je een keertje komt kijken. Op Twitter en Instagram kun je me vinden als NoahJadeNL.

Liefs!

Unknown zei

Ik ga je volgen! Liefs Isabel
http://trendysabel.blogspot.nl

Beyoutifullblog zei

Superleuk al die reacties meiden! Ik heb allemaal jullie blogs bekeken en merk dat ik het meer dan leuk vind om af en toe een kijkje te nemen!!